Kategória: Bejegyzés

női nb1 lőtt és kapott gólok száma 21 22

A női NB1-es bajnokság értékelése 

A női bajnokság lebonyolításában 26 forduló után ért véget a bajnokság. A Győr és a Ferencváros csatáját hozta az idei szezon is, amely egészen a végéig tartogatta az izgalmakat. Az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa a két csapat között, a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a Győri Audi ETO KC javára. Nézzük át az egész bajnokságot!

Read More »
férfi nb 1 lőtt és kapott gólok száma 21 22

A férfi NB1-es bajnokság értékelése – 26 forduló után

A férfi bajnokság lebonyolításában 26 forduló után ért véget az alapszakasz, amelyet a bajnoki döntő követ. A két legjobban teljesítő csapat játszhat a bajnoki címért. Ez az elmúlt évekhez hasonlóan a Telekom-Veszprém és a Pick-Szeged között fog eldőlni. De előbb lássuk, hogy a többi csapat hogyan szerepelt az alapszakaszban.

Read More »
3. ábra a lövések hatékonysága az európa bajnokságon

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság elemzése

Véget ért a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság. Svédország elhódította címet a döntőben Spanyolországtól. A dánok hosszabbításban győzték a le a franciákat a bronzéremért. Ebben a sorozatban összegezzük az Európa-bajnokság statisztikáit. Kiemelten foglalkozunk a 6 legjobban teljesítő csapatok mutatóival, hogy mi volt az ami miatt a legjobbak közé kerültek.

Read More »